Intresseanmälan är nu stängd

Har du frågor kan du kontakta richard.von.yxkull@emakina.se

Möjlighet att beställa en Cheneau-Gensingenkorsett via Dansk Skoliose Center (DSC) den 29 januari i Stockholm. För er som redan har en korsett ges möjlighet för kontroll och justering.  

Den 29:e januari kommer Thomas Borregaard (bandagist/korsetttillverkare) från Dansk Skoliose Center till Stockholm. Främst för att träffa och följa upp de som idag har en Cheneau-Gensingenkorsett via DSC. Samtidigt kommer det ges möjlighet för de som vill beställa en ny korsett, d.v.s.Dansk Skoliose Center till Stockholm senare i vår måttagning och 3d-scanning. Förutsatt att det finns intresse förstås.

För er som vill veta mer om Scoliofys/Dansk Scoliose Center och deras verksamhet, läs mer på http://danskskoliosecenter.dk/ 
Vi planerar inom kort att bjuda upp dem till Stockholm för att berätta mer om sin spännande verksamhet. Även utbildning i Schroth-baserade övningar. Se separat intresseanmälan för det. 

Plats: Fiskargatan 8, Södermalm, Stockholm

Vi behöver din intresseanmälan senast torsdagen den 23:e januari. 

1. Kontroll och justering av befintlig korsett av Thomas som ansvarar för deras korsettillverkning (riktar sig till de som har en korsett idag från DSC). 
Sker dagtid den 29:e januari i Stockholm.
Pris: beroende på vad som behövs göras.

2. Scanning till en ny korsett. D.v.s. de som är intresserade av att skaffa en Cheneau-Gensingenkorsett via DSC.
Sker dagtid den 29:e januari i Stockholm.
 
Pris: 3.000 danska kronor (ca 4.200 svenska kronor). Sedan tillkommer produktionskostnaden för själva korsetten. 

Har du frågor kan du kontakta richard.von.yxkull@emakina.se