top of page

Föreläsning i Stockholm 18 september för fysioterapeuter

 

Unik möjlighet att lära mer om Schroth-metoden och Cheneau-Gensingenkorsetten när Scoliofys och Dansk Skoliose Center besöker Skoliosföreningen i Stockholm den 18 september kl. 15
 

Ny bild lisa och pernille.jpg

 

Scoliofys och Dansk Skoliose Center grundades 2014 i Köpenhamn av Lisa Elliot och Pernille Winsløv Wied. Både Lisa och Pernille är utbildade fysioterapeuter som valt att fokusera sin verksamhet på behandling av skoliospatienter. De arbetar med patienter i alla åldrar och över hela världen, även med kyfospatienter. Tillsammans med sina internationella kollegor har de tagit en i aktiv roll i utvecklingen av framtidens icke-kirurgiska behandlingar. I april 2015 blev de certifierade Schroth Best Practice Therapists – utbildade av Dr Weiss och Dc Moramarco i Boston, USA.

Nu får ni unik möjlighet att ta del av deras verksamhet, lärdomar/resultat och tankar om morgondagens skoliosbehandlingar. Det kommer även ges möjlighet att ställa frågor på plats.

Tyvärr är vi p.g.a. av Corona tvingande att begränsa antalet som kan delta, men vi ska försöka lösa en digital uppkoppling för er som inte kan vara på plats i Stockholm. Vi återkommer om detta är möjligt.

Läs mer om Scolifys här.

Läs mer om Dansk Skoliose Center här.

Anmälan görs via formuläret nedan.

När: 18 september

Plats: Fiskargatan 8, vid Mosebacke torg Södermalm, Stockholm.

Tid: kl 15.00-16.30 (Vi har även en föreläsning för våra medlemmar kl 17 om du inte kan vara med kl 15. Om du vill vara med då istället anmäler du dig här.)

 

För vilka? Fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater och liknande

Välkomna!

 

Join Zoom Meeting

https://ki-se.zoom.us/j/64516398285Scoliofys är Nordens ledande fysioterapeuter och sjukgymnaster med fokus på skoliosbehandling utifrån Scroth-metoden. De utbildar även fysioterapeuter i Schroth Best Practice-metoden.

Via sitt systerbolag Dansk Skoliose Center producerar och korsettbehandlar de framgångsrikt patienter med Cheneu-Gensingkorsetten. Ofta i kombination med Schroth-baserade övningar.

P.g.a. rådande pandemi och eventuella reserestriktioner så kan vi komma att behöva ställa in föreläsningen med kort varsel. Samma sak vid för lågt deltagande. Detta meddelas i sådana fall via mail och hemsida.


Har du frågor kan du kontakta richard.von.yxkull@emakina.se

Anmäl dig via formuläret nedan.

bottom of page