top of page

PERSONLIGA SKOLIOSBERÄTTELSER

 

Läs personliga skoliosberättelser om människor som provat olika alternativa behandlingar, eller hur det är att behöva operera sig, hur det är att ha korsett, hur det är att skaffa barn när man har skolios och/eller opererat sig.

 

För att hjälpa andra i sin skoliosresa vill vi gärna att du berättar din/er historia. Kontakta oss – antingen intervjuar vi er, eller så skickar ni oss en text eller video. Vi vet att många är intresserade av att höra hur andra har haft det.

amanda-axelsson-cropped-2.jpg

Lyssna på Amandas YouTube-kanal om hennes skolios. Vloggarna har några år på nacken men kan vara intressant att lyssna till i alla fall.

2w.jpg

De har varit på Scoliosis SOS Clinic i London och på Dansk Skoliose Center och skaffat en Chenau-Gensingen-korsett.

aspen3-400px.jpg

Filippas skolios har ökat de senaste åren och hon är en utav de första i Sverige att få prova på den nya Aspen trepunktskorsetten för vuxna.

korsettflickan.jpeg

14-åriga Linnea berättar hur det är att ha korsett dygnet runt. Men 4 timmar om dygnet får hon lägga korsetten åt sidan och göra det hon älskar allra mest – träna cheerleading.

hampus.jpg

De har varit på Scoliosis SOS Clinic i London.

Nathalie.jpg

Lyssna på Nathalies YouTube-kanal om hennes skolios. Vloggarna har några år på nacken men kan vara intressant att lyssna till i alla fall.

pernilla.png

"Vi visste inte vad skolios var". Radiointervju

"Vi visste inte vad skolios var"

LYSSNA PÅ PERNILLAS PERSONLIGA SKOLIOSBERÄTTELSE FRÅN RADIO NORRORT

Pernillas-story1Artist Name
00:00 / 50:24
OPERATION - vad hände sen? | vlogg
20:16

OPERATION - vad hände sen? | vlogg

I samarbete med: http://www.chiquelle.com Velvet crop-top: http://www.chiquelle.se/x-mas-shop-1/the-velvet-crop-top-black Rosa stickad tröja: http://www.chiquelle.se/klader-online/back-in-stock/oversized-knit-lightpink Vinröd stickad tröja: http://www.chiquelle.se/klader-online/trojor-stickat/oversized-knit-bordeaux Beige stickad klänning: http://www.chiquelle.se/klader-online/klanningar-jumpsuits/v-neck-knit-dress-beige Brun klänning: http://www.chiquelle.se/klader-online/klanningar-jumpsuits/town-party-ribbed-dress-mocca Rosa cross-back tröja: http://www.chiquelle.se/klader-online/toppar/cross-back-top-tan Svart glittrig jumpsuit: http://www.chiquelle.se/klader-online/klanningar-jumpsuits/sequin-your-love-playsuit-black Heeej vänner! Här kommer lite uppföljning på hur det har gått efter operationen där jag svarar på frågor som ni har ställt! Ställ gärna fler om ni har några så kan jag ta dom i en annan video. Och hörrni - TACK! Hur bra är ni inte? TACK TACK TACK för allt stöd under min operation, jag skojar inte ens när jag säger att det är er förtjänst att jag kom tillbaka så snabbt efter. Ni gör så himla mycket för mig med era fina och peppande kommentarer, det ska ni veta. Puss. Instagram: amandaaaaxelsson Snapchat: amandiisxoxo Twitter: mandyaxelsson Kik: amandiisxoxo ----------------------------------------­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­-------------------­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­-­­-­­--­--­--­--­--­--­- Kontakt: manda.Axelsson@hotmail.com Kamera: Canon 600D / GoPro Hero 4 / Canon Legria Mini Redigeringsprogram: Final Cut Pro x
bottom of page