top of page

PERSONLIGA SKOLIOSBERÄTTELSER

 

Läs personliga skoliosberättelser om människor som provat olika alternativa behandlingar, eller hur det är att behöva operera sig, hur det är att ha korsett, hur det är att skaffa barn när man har skolios och/eller opererat sig.

 

För att hjälpa andra i sin skoliosresa vill vi gärna att du berättar din/er historia. Kontakta oss – antingen intervjuar vi er, eller så skickar ni oss en text eller video. Vi vet att många är intresserade av att höra hur andra har haft det.

amanda-axelsson-cropped-2.jpg

Lyssna på Amandas YouTube-kanal om hennes skolios. Vloggarna har några år på nacken men kan vara intressant att lyssna till i alla fall.

2w.jpg

De har varit på Scoliosis SOS Clinic i London och på Dansk Skoliose Center och skaffat en Chenau-Gensingen-korsett.

aspen3-400px.jpg

Filippas skolios har ökat de senaste åren och hon är en utav de första i Sverige att få prova på den nya Aspen trepunktskorsetten för vuxna.

korsettflickan.jpeg

14-åriga Linnea berättar hur det är att ha korsett dygnet runt. Men 4 timmar om dygnet får hon lägga korsetten åt sidan och göra det hon älskar allra mest – träna cheerleading.

hampus.jpg

De har varit på Scoliosis SOS Clinic i London.

Nathalie.jpg

Lyssna på Nathalies YouTube-kanal om hennes skolios. Vloggarna har några år på nacken men kan vara intressant att lyssna till i alla fall.

pernilla.png

"Vi visste inte vad skolios var". Radiointervju

"Vi visste inte vad skolios var"

LYSSNA PÅ PERNILLAS PERSONLIGA SKOLIOSBERÄTTELSE FRÅN RADIO NORRORT

Pernillas-story1Artist Name
00:00 / 50:24
bottom of page