top of page

Save the date! 15 januari kommer Dr Weiss och ScolioFys till Stockholm


Hans-Rudolf Weiss är ortopedkirurg och sonson till Katharina Schroth, som ursprungligen utvecklade och banade väg för Schroth-metoden, som i slutet av 1930-talet hade blivit allmänt accepterad i Tyskland som den bästa formen av en konservativ behandling för att behandla ryggradens krökning. Dr Weiss är styrelseordförande för Schroth Best Practice Academy. Lisa Elliott och Pernille Winsløv Wied – sjukgymnaster som specialiserat sig på behandling av skolios och Scheuermann. De är instruktörer i Schroth Best Practice Metoden och styrelsemedlemmar i Schroth Best Practice Academy.

Lisa och Pernille driver ScolioFys kliniken i Köpenhamn – den enda specialiserade kliniken för skolios i Skandinavien. De driver även Danska Skoliose Center – där man tillverkar Gensingen och Kyfologiska korsetter. Dagen bjuder på följande innehåll: 12.00 Föredrag med Dr. Weiss (60 min) – Omfamna skolios 13.00 Föredrag med Lisa & Pernille ScolioFys – Träning av skolios 14.00-15.00 Enskilda frågor Föreläsningen hålls på Arenaslingan 16 (Tele2 Arena södra kortsidan är adressen).

Insläpp från kl 11.30. Du kan även vara med online.


Anmälningssida kommer snart.


Föreläsningen gäller för medlemmar i Skoliosföreningen.


Är du inte det redan blir du det lätt här: www.skoliosforeningen.se/bli-medlem

Kostar bara från 150 kr/år och du är med och stöttar att skolios får den uppmärksamhet den förtjänar, både för allmänheten men också inom vården.

148 visningar0 kommentarer
bottom of page