top of page

Save the date! 15 januari kommer Dr Weiss och ScolioFys till Stockholm


Hans-Rudolf Weiss är ortopedkirurg och sonson till Katharina Schroth, som ursprungligen utvecklade och banade väg för Schroth-metoden, som i slutet av 1930-talet hade blivit allmänt accepterad i Tyskland som den bästa formen av en konservativ behandling för att behandla ryggradens krökning. Dr Weiss är styrelseordförande för Schroth Best Practice Academy. Lisa Elliott och Pernille Winsløv Wied – sjukgymnaster som specialiserat sig på behandling av skolios och Scheuermann. De är instruktörer i Schroth Best Practice Metoden och styrelsemedlemmar i Schroth Best Practice Academy.

Lisa och Pernille driver ScolioFys kliniken i Köpenhamn – den enda specialiserade kliniken för skolios i Skandinavien. De driver även Danska Skoliose Center – där man tillverkar Gensingen och Kyfologiska korsetter. Dagen bjuder på följande innehåll: 12.00 Föredrag med Dr. Weiss (60 min) – Omfamna skolios 13.00 Föredrag med Lisa & Pernille ScolioFys – Träning av skolios 14.00-15.00 Enskilda frågor Föreläsningen hålls på Arenaslingan 16 (Tele2 Arena södra kortsidan är adressen).

Insläpp från kl 11.30. Du kan även vara med online.


Anmälningssida kommer snart.


Föreläsningen gäller för medlemmar i Skoliosföreningen.


Är du inte det redan blir du det lätt här: www.skoliosforeningen.se/bli-medlem

Kostar bara från 150 kr/år och du är med och stöttar att skolios får den uppmärksamhet den förtjänar, både för allmänheten men också inom vården.

152 visningar0 kommentarer

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page