top of page

Digital medlemsfika för oss vuxna som har skolios 14 juni kl. 19

Uppdaterat: 3 juni 2021


Har du precis som jag en massa funderingar över din skolios; Har kröken blivit större? Är det bara jag som blir trött när jag dammsuger? Ska jag byta ut min huvudkudde för att avlasta ryggen? Är det möjligt att få en röntgentid, trots att jag på pappret är färdigbehandlad? Sitter staget som det ska? Är min smärta kopplad till steloperationen? Hur mycket påverkas de kotor som inte är opererade? Är det farligt att gå till en massör eller annan behandling? Hur gör jag för att få en läkartid för att kolla upp ryggen?

Låt oss träffas en timme på zoom och dela med oss av våra funderingar och ge varandra de bästa tipsen. Men framförallt träffas. 😊

Inbjudan gäller för medlemmar i Skoliosföreningen och anmälan görs i vår medlemsgrupp på Facebook.


Är du inte det redan blir du det lätt här: www.skoliosforeningen.se/bli-medlem

Kostar bara från 150 kr/år och du är med och stöttar att skolios får den uppmärksamhet den förtjänar, både för allmänheten men också inom vården.

Länk till fikat finns i Facebookevenemanget.

Varmt välkommen!

Marie

Suppleant i Skoliosföreningen


P.S. 15 juni kommer vi att ha en digital medlemsfika för er föräldrar som har barn med skolios.

109 visningar0 kommentarer

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page