top of page

Onlineföreläsning med Christine om yoga och skolios (på engelska) 11 juni kl. 19
Vi är väldigt glada att Christine Jaureguiberry ska hålla en onlineföreläsning för oss om skolios och yoga.


Christine Jaureguiberry är skaparen av Move With Scoliosis (tidigare Yogaberry) och värd för den populära podcasten Back Chat, en resurs för allt som rör ryggvård och skolios.


Christine navigerar själv i livet med skolios och ger sina läror en blandning av djup förståelse och praktisk visdom som odlats genom år av personlig erfarenhet och praktik.


Erkänd av Yoga Alliance Professionals (Storbritannien) som senior yogalärare, Christine är också certifierad för att lära ut yoga till barn och specialisera sig på yoga för skolios, och lär sig av respekterade mentorer Adelene Cheong och Elise Browning Miller. Dessutom är hon utbildad till APPI Pilates-instruktör, vilket förbättrar hennes holistiska inställning till välbefinnande.


Utöver sin individuella praktik, samarbetar Christine nära med ledande experter inom skolioshantering, inklusive Schrothterapeuter och vårdpersonal. Hon förblir orubblig i sitt engagemang för att ligga i framkant i skoliosforskning och framväxande trender, för att säkerställa att hennes erbjudanden konsekvent utvecklas av den senaste utvecklingen och insikterna inom området.


Hon är författare till boken "Yoga for Scoliosis – Your Guide to Confident Movement".234 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page