top of page

Vi fick förnyat förtroende frÄn Socialstyrelsen :-)

Uppdaterat: 3 okt. 2022


Det var med glĂ€dje och stolthet som vi fick statsbidraget pĂ„ 200.000 kr förra Ă„ret frĂ„n Socialstyrelsen som de delar ut till organisationer som bidrar till en mer patientcentrerad vĂ„rd för patientgruppen ”personer med sĂ€llsynta diagnoser”. Projektet handlade dĂ„ om att â€Ă¶ka kunskapen om skolios inom ElevhĂ€lsan”.


I vÄras fick vi vÄr ansökan beviljad ifrÄn Socialstyrelsen i samma kategori som nÀmns ovan. Denna gÄng ansökte vi om att jobba vidare pÄ behandlingsprocessen för barnet/patienten, nu hos ortopedin. Hur vill vi att den processen bör se ut?

Vi kommer att ha en workshop kring arbetet onsdagen den 5 oktober mellan kl 19:00-20:00. Skriv in datumet i din kalender redan nu. 😊 Vi behöver ha er input i detta arbete. Vi har skickat ut en enkĂ€t med nĂ„gra frĂ„gor i Facebookgruppen Skolios Sverige men vi behöver fler svar sĂ„ vi Ă€r tacksamma om du kan ta en minut och svara pĂ„ dem hĂ€r.


Projektet innebÀr ocksÄ att ta fram ytterligare informationsmaterial. Denna gÄng handlar det om att göra en informationsbroschyr till barnet som ska göra en steloperation. Broschyren ska beskriva sÄ mycket som möjligt och pÄ ett sprÄk som barnet kan förstÄ.


HÀr kan du lÀsa hur det gick med vÄrt förra projekt.

Ladda hem vÄr broschyr om skolios.

55 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page