top of page

Vi fick förnyat förtroende från Socialstyrelsen :-)

Uppdaterat: 3 okt. 2022


Det var med glädje och stolthet som vi fick statsbidraget på 200.000 kr förra året från Socialstyrelsen som de delar ut till organisationer som bidrar till en mer patientcentrerad vård för patientgruppen ”personer med sällsynta diagnoser”. Projektet handlade då om att ”öka kunskapen om skolios inom Elevhälsan”.


I våras fick vi vår ansökan beviljad ifrån Socialstyrelsen i samma kategori som nämns ovan. Denna gång ansökte vi om att jobba vidare på behandlingsprocessen för barnet/patienten, nu hos ortopedin. Hur vill vi att den processen bör se ut?

Vi kommer att ha en workshop kring arbetet onsdagen den 5 oktober mellan kl 19:00-20:00. Skriv in datumet i din kalender redan nu. 😊 Vi behöver ha er input i detta arbete. Vi har skickat ut en enkät med några frågor i Facebookgruppen Skolios Sverige men vi behöver fler svar så vi är tacksamma om du kan ta en minut och svara på dem här.


Projektet innebär också att ta fram ytterligare informationsmaterial. Denna gång handlar det om att göra en informationsbroschyr till barnet som ska göra en steloperation. Broschyren ska beskriva så mycket som möjligt och på ett språk som barnet kan förstå.


Här kan du läsa hur det gick med vårt förra projekt.

Ladda hem vår broschyr om skolios.

55 visningar0 kommentarer

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page